هفتمین دوره مسابقات شطرنج قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به میزبانی استان خراسان جنوبی

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۲ کد : ۵۲۶۶۵ معاونت اجرایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس واحد استانی با اعلام این که خراسان جنوبی میزبان هفتمین دوره مسابقات شطرنج قهرمان کشوری است، افزود : ثبت نام این دوره از مسابقات از تاریخ 1 تا 15 بهمن ماه سال جاری انجام می شود. رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان در ادامه اظهار داشت : ضمن اینکه مسابقات به صورت آنلاین برگزار خواهد شد، دانشجویان می توانند طبق آئین نامه مسابقات از یکم لغایت پانزدهم بهمن ماه سالجاری نسبت به ثبت نام شماره واتس آپ 09155611802 اقدام کنند.

دکتر ابوالفضل فورگی نژاد در خاتمه اظهار داشت: دانشجویان علاقمند به شرکت در این دوره از مسابقات می توانند با مراجعه به پرتال اطلاع رسانی خراسان جنوبی به آدرس kj.uast.ac.ir   از آیین نامه فنی و عمومی شرکت در این مسابقات مطلع شوند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل