برگزاری جلسه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علمی کاربردی استان

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۱ کد : ۴۷۹۲۴ اسلایدر
برگزاری جلسه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علمی کاربردی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علمی کاربردی استان  با حضور حجت الاسلام و المسلمین عزیزی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، دکتر فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان و اعضای ستاد در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر فورگی نژاد رئیس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گزارش عملکرد آموزشی، فرهنگی و رفاهی ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه را ارائه دادند.

سپس محمدرضا قلمی معاون اجرایی دانشگاه علمی کاربردی استان در مورد اهمیت خدمت رسانی به ایثارگران مطالبی را بیان نمود.

و در ادامه جلسه مواردی از جمله پیگیری و اخذ سرانه برای دانشجویان از بنیاد شهید و امور ایثارگران، پیگیری مطالبات فرهنگی ستاد شاهد از بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی و برگزاری جلسه ستاد شاهد بصورت سه ماهه ، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نتایجی در این خصوص اتخاذ گردید.