دانشگاه جامع علمی کاربردی برای متقاضیان تدریس در این دانشگاه فراخوان داد

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۹ کد : ۴۷۸۵۱ اسلایدر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی: دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  کشور در نشست خبری که در سازمان مرکزی این دانشگاه در خصوص ضوابط و شرایط فراخوان مدرسان تدریس برگزار شد گفت: خوشبختانه کار ساماندهی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس مجوزها و سایر ضوابط و شرایط مرکز جذب به انجام رسیده است و برای سال آینده نیز فراخوان مدرسان تدریس در این دانشگاه از فردا آغاز و به مدت دو هفته ادامه دارد.

وی در ادامه افزود در حال حاضر بیش از سی هزار مدرس با این دانشگاه همکاری می کنند و بر اساس نیاز سنجی استانها برای سال آینده نیاز به 7412 مدرس جدید اعلام می شود . مدرسین این دانشگاه هیچ گونه رابطه استخدامی با دانشگاه نداشته و به صورت حق التدریس با دانشگاه از طریق مرکز آموزشی تابعه همکاری می کنند.وی افزودحداقل 28 سال سن و حداقل مدرک کارشناسی ارشد از جمله شرایط متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.

متقاضیان می توانند برای اطلاعات بیشتر و همچنین ثبت درخواست خود از طریق سایت uast.ac.ir به لینک مربوطه مراجعه نمایند.

( ۱ )