برگزاری نشست هم اندیشی پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۴۷۴۸۲ اسلایدر
برگزاری نشست هم اندیشی پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: جلسه کمیته هماهنگی پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی استان با حضور رئیس دانشگاه، و مشارکت کنندگان  نمایشگاه و همکاران واحد استانی برگزار گردید.

در این جلسه برنامه ریزی های لازم جهت برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه، مراسم افتتاحیه و اختتامیه، کارگاههای آموزشی، همایش کارآفرینی و همچنین مشارکت دستگاههای اجرایی و اداری استان صورت پذیرفت.

دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان هدف از برگزاری نمایشگاه را معرفی کارآفرینان برتر، برپایی کلینیک های اشتغال و کارآفرینی، برگزاری کارگاههای آموزشی، معرفی مشاغل بومی و خانگی و همچنین معرفی رشته های مراکز علمی کاربردی استان برشمرد.

لازم به ذکر است پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی مورخ 26 آذر ماه الی یکم دی ماه سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند برگزار می گردد.

( ۱ )