پیام تبریک رئیس دانشگاه علمی کاربردی به مناسبت روز دانشجو

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۹ کد : ۴۷۴۴۲ اسلایدر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان در پیامی سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

16آذر ماه نماد آزادگی، وارستگی و استکبار ستیزی دانشجویان مسلمان ایران زمین است، ‌روزی که اتفاقات مهمی به دست دانشجویان رقم خورد، اتفاقاتی که در تعالی سرنوشت کشور ما و  رهایی از استبداد و وابستگی نقش ویِژه ای داشت.

بی شک دانشجویان نقش وجدان بیدار را در هر جامعه ای بر عهده دارند و روز دانشجو نیز روز تبلور و طلوع اندیشه‏، علم‏ آموزی و حقیقت‏ جویی است.

دانشجویان ایران عزیز امروزه  و در راستای سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی و تدبیرهای امید بخش دولت محترم  به عنوان مهمترین سرمایه انسانی کشور در  جهت توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی حرکت پرشتابی را آغاز کرده اند و افق های روشنی را در تبیین جایگاه شایسته ایران عزیز در جهان پیش رو دارند.

اینجانب ضمن تکریم و بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای دانشجو، موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مومن ایرانی به خصوص دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان را از خداوند متعال خواهانم.

دکتر ابوالفضل فورگی نژاد

16آذرماه یک هزار و سیصد و نود و هشت