نشست صمیمانه مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با همکاران واحد استان خراسان جنوبی

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۴ کد : ۴۷۲۳۸ اسلایدر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: نشست صمیمانه با حضور دکتر راغ مدیرکل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، مهندس آرائی نژاد سرپرست اداره کل امور مالی دانشگاه، دکتر فورگی نژاد ریاست دانشگاه علمی کاربردی استان و همکاران واحد استانی در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر فورگی نژاد ریاست دانشگاه علمی کاربردی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک هفته بسیج به معرفی پتانسیل های استان پرداختند و در خصوص اقدامات و فعالیتهای دانشگاه در سال 1398 گزارشی را ارائه نمودند.

در ادامه مدیرکل امور اداری و منابع انسانی به بیان قوانین و مقررات اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداختند و بخشنامه ها و آئین نامه های اداری دانشگاه را به طور جامع و کامل بازگو نمودند و در خصوص صدور احکام جدید و پرداخت های مربوطه به کارکنان مباحثی ایراد داشتند.

در ادامه همکاران واحد استانی به طرح سئوالات خود در خصوص بخشنامه ها و آیین نامه های اداری، مالی دانشگاه پرداختند.