برگزاری مناظره دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۳ کد : ۴۷۱۲۵ اسلایدر
برگزاری مناظره دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: مناظره دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان در قالب شش تیم؛ چهار نفره در سالن همایش های مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری بیرجند برگزار شد.

رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان گفت: مناظره باعث ایجاد تقویت و ترویج گفتمان در بین دانشجویان می شود تا درآینده بتوانند مطالب خود را در مقابل نظر مخالف، صحیح بیان کنند.

فرهمند راد همچنین قدرت نقد پذیری، ایجاد حس مشارکت، تقویت اعتماد به نفس، افزایش وحدت و خود باوری را از دستاوردهای مناظره دانست و گفت : مناظره تمرین بسیار موثر برای ارتقای فرهنگ گفت وگو در جامعه به ویژه در نسل جوان است.

فرهمند راد تصریح کرد: گفت وگو انسان ها را به هم نزدیک می کند تا از داشته های یکدیگر بهره مند شوند.

وی در پایان از راهیابی تیم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند به مرحله کشوری مسابقات مناظزه دانشجویان خبر داد و اشاره کرد مسابقات مناظره دانشجویی در آذر ماه سال جاری در تبریز برگزار می شود.

خاطرنشان میشود اعضای تیم برگزیده جهت اعزام به مسابقات کشوری به شرح ذیل می باشند:

مجتبی حصاری دانشجوی مقطع کارشناسی حقوق ثبتی

مصطفی واحدی پناه دانشجوی مقطع کاردانی حقوق ثبتی