برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با نظام علمی کاربردی

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۶۵۷۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: دوره آشنایی با نظام علمی کاربردی برای مدرسان جدید این دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون علمی و جمعی از مدرسان در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.
بر اساس این گزارش دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مدرسان توانمند و دلسوز این دانشگاه، به چیستی و چرایی، ساختار و چشم اندازهای ترسیم شده برای این دانشگاه پرداخت.
وی با اشاره به ماهیت و فعالیت های کلیه دانشگاههای کشور و طبقه بندی این دانشگاهها به دانشگاههای نسل اول، دوم و سوم، دانشگاه جامع علمی کاربردی را با توجه به رسالت وجودی و سیستم آموزش مهارتی، دانشگاه نسل سوم کشور معرفی کرد و گفت: دانشگاههای نسل سوم که در آن با رویکرد علمی به حل مشکلات جامعه پرداخته می شود دانشگاهی از جنس کار آفرین هستند که مبنای آموزش در آنها بر اساس نیاز روز جامعه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه ضمن تبیین برنامه های آموزشی این دانشگاه در خصوص ماموریت گرا بودن مراکز آموزش علمی کاربردی و خوشه های شغلی افزود: از جمله مزیت های تحصیل در این دانشگاه، آموزش های عملی  کاربردی در محیط کاری می باشد.

گفتنی است در این دوره مدرسان با  چیستی و چرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی- نظام مهارتی، رویکردهای جدید آموزش‌های علمی  کاربردی، الگوی تدریس و روش‌های تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی آشنا می­شوند.