به مناسبت هفته دفاع مقدس:

دیدار با خانواده دانشجوی شهید ایمان یوسفی

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۱ کد : ۴۶۴۴۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: به مناسبت هفته دفاع مقدس مسئولین دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی با حضور در مزار دانشجوی شهید ایمان یوسفی در روستای سرچاه شور از توابع شهرستان خوسف ضمن نثار فاتحه، مزار این شهید والا مقام را غبارروبی و گلباران کردند.

پس از این مراسم رئیس و معاونین دانشگاه با خانواده شهید یوسفی دیدار و با اهداء لوح از ایشان تجلیل نمودند. دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در این دیدار اظهار داشت : دیدار با خانواده معظم شهدا از وظایف ماست و همه ما مدیون خون شهدا هستیم، شهدا مدافع وطن و کسانی که در برابر گروه‌های تروریستی و اشرار مبارزه می‌کنند، برای دفاع از جان و حیثیت مسلمانان و کشورهای اسلامی، از جان، مال و خانواده خود گذشته‌اند که این بسیار ارزشمند است و باید با تمام وجود از آرمان های آنها پاسداری کنیم.

وی در ادامه افزود: شهدا با تاسی به اهل بیت (ع) برای مقابله با باطل جهاد کردند و صبر و بردباری خانواده های آنان ادامه دهنده خط سرخ حسینی و راه شهدای عزیز است.

خاطر نشان می شود ستوان دوم ایمان یوسفی از دانشجویان مقطع کارشناسی مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر استان خراسان جنوبی و از مأموران نیروی انتظامی این استان در درگیری با اشرار مسلح در منطقه کویری شهرستان خوسف در تاریخ 97/4/20 به درجه رفیع شهادت نائل آمد.