Aryanic
  • مسابقه کتابخوانی هفته قرآن و دانشگاه
  • فراخوان اولین نمایشگاه گروهی آثار هنری
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > مهارت‌آموزی در راستای ایجاد اشتغال هدف اصلی دانشگاه علمی - کاربردی است.

سرپرست واحد استانی خراسان‌جنوبی:

مهارت‌آموزی در راستای ایجاد اشتغال هدف اصلی دانشگاه علمی - کاربردی است.

به گزارش روابط عمومی واحد استانی، ابوالفضل فورگی‌نژاد، سرپرست دانشگاه جامع علمی - کاربردی واحد استانی خراسان‌جنوبی، در مراسم تودیع و معارفه گفت: سال‌ها است که بحث اشتغال در جامعه ما مطرح است و از این جهت هر ساله به یک نام اقتصادی نامگذاری می‌شود.

وی اظهار کرد: البته ایجاد اشتغال یک عزم و اراده همه جانبه می‌طلبد و دانشگاه‌های جامع علمی - کاربردی نیز گام‌های مؤثری در جهت ایجاد اشتغال در کشور با ایجاد مهارت آموزی به وجود آورد.

فورگی‌نژاد بیان کرد: دانشگاه علمی - کاربردی یک دانشگاه کارآفرین است که تلاش دارد از طریق مهارت‌آموزی افراد را به کار و اشتغال برساند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی - کاربردی واحد استانی خراسان‌جنوبی ادامه داد: این واحد استانی در حال حاضر هزار فارغ‌التحصیل و 3100 دانشجو دارد که در ۷۰ کد رشته تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: باید به سمت رشته‌هایی برویم که نیاز منطقه و در راستای مأموریت دانشگاه است  چرا که در حال حاضر بسیاری از رشته ها مورد نیاز نیست و از این جهت نیاز به یک آمایش داریم.

محمد جوانشیر رئیس پیشین واحد استانی خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: با توجه به بحث مدرک‌گرایی در جامعه بسیاری از افراد به سمت آموزش های نظری و تئوری رفته‌اند.

وی اظهار کرد: این در حالی است که ایجاد اشتغال با مهارت آموزی محقق می‌ شود و یکی از رسالت‌های دانشگاه علمی - کاربردی نیز همین مسئله است و به ویژه در راستای ارتقاء دانش و آگاهی‌های افراد شاغل بسیار مؤثر بوده است.

جوانشیر بیان کرد: ما در شرایط فعلی در دانشگاه جامع علمی - کاربردی به لحاظ کمی وضعیت مطلوبی داریم اما باید به سمت افزایش کیفیت کار برویم.

رئیس پیشین دانشگاه علمی - کاربردی واحد استانی خراسان جنوبی یادآور شد: هر چند امکانات کافی نیست اما تجربه ثابت کرده است که اگر عزم و اراده وجود داشته باشد می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم.

١٥:١٨ - يکشنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٧٣١    /    تعداد نمایش : ١٧٤