آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۱۵ آذرماه

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۴ کد : ۴۱۲۶۶ اخبار
مهلت ثبت‌نام برای نقل و انتقال دانشجویان در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۸از طریق سامانه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی (هم‌آوا) از ۱۵ آذر آغاز و تا ۳۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: مهلت ثبت‌نام برای نقل و انتقال دانشجویان در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 97-98از طریق سامانه آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی (هم‌آوا) از 15 آذر آغاز و تا 30 آذرماه ادامه خواهد داشت.

دکتر پیش بین افزود: در مهلت مذکور تنها امکان ثبت درخواست انتقال بدون تغییر رشته برای دانشجویان ترم دوم و بالاتر مهیا گردیده و دانشجویان و مراکز آموزشی می‌توانند نسبت به ثبت درخواست انتقال در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 97-98بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه اقدام نمایند.