نشست بررسی همکاریهای متقابل آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی با دانشگاه غرجستان افغانستان

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۹ کد : ۴۰۸۷۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی: دکتر ناصرعلی رحمانی رئیس دانشگاه غرجستان کابل و دکتر محمد اکرم عظیمی رئیس موسسه تحصیلات عالی فراه افغانستان با حضور در دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در نشست بررسی همکاری­های متقابل آموزشی با رئیس دانشگاه و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان شرکت کردند.

دکترابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در این جلسه گفت: حضور این دو مهمان عالی قدر زمینه ­ساز توسعه همکاری­های متقابل دانشگاه علمی کاربردی و دانشگاه غرجستان افغانستان خواهد بود.

دکتر رحمانی رئیس دانشگاه غرجستان کابل نیز ضمن بیان گزارشی از روند تاسیس توسعه دانشگاه غیر دولتی غرجستان کابل گفت: علاقه مند به توسعه ارتباطات دانشگاهی با دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی هستیم. وی گفت: امیدوارم این سفر زمینه ساز تبادل علمی فرهنگی و تبادل استاد و دانشجو و همکاری های مختلف علمی آموزشی باشد.

همچنین دکتر عظیمی رئیس موسسه تحصیلات عالی فراه گفت: بنده افتخار می کنم دانش آموخته جمهوری اسلامی ایران هستم، وی ضمن تحسین رشد و توسعه علمی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما علم را از ایرانی ها فراگرفته ایم و بسیار علاقه مند به توسعه ارتباطات دانشگاهی با دانشگاه علمی کاربردی خراسان جنوبی هستیم. وی همچنین بر وجود تقاضای تحصیل بالا در میان جوانان افغانستان تاکید نمود و ابراز داشت در صورت فراهم شدن شرایط این تقاضا می­تواند از طریق دانشگاه­های ایران برآورده شود.

در پایان نشست، تفاهم­ نامه ای با موضوع ارتقاء سطح آموزش های مهارتی دانشجویان علمی کاربردی و موسسه تحصیلات عالی فراه و شناسایی هرچه بیشتر پتاسیل های طرفین برای ارائه خدمات به مدرسین، دانشجویان از طریق برگزاری دوره­های مشترک و نشست های تخصصی به امضاء رسید.