در یوم الله ۲۲ بهمن و همراه با اقشار مختلف مردم؛

سرپرست و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند.

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۳ کد : ۳۷۹۵۷ اخبار
کارکنان، مدرسان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی همگام با سایر اقشار و مردم انقلابی استان در راهپیمایی سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، کارکنان، مدرسان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همگام با مردم ولایت مدار استان خراسان جنوبی و همراه با ملت قهرمان ایران اسلامی در سی و نهمین بهار آزادی، در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شرکت و بار دیگر با آرمان های انقلاب و امام راحل تجدید میثاق کردند.

دانشگاهیان با حضوری چشمگیر در مراسم راهپیمایی 22 بهمن، نفرت و انزجار خود را از آمریکای جهانخوار و رژیم غاصب صهیونیستی فریاد کردند.